Tabere

Bucura-te de o vara plina de aventuri si descoperiri pentru copilul tau, in cadrul taberelor noastre special concepute pentru cei cu varste cuprinse intre 5 si 9 ani.

Intre 24 iunie si 6 septembrie 2024, ne pregatim sa oferim o experienta de neuitat, cu programe adaptate fiecarei grupe de varsta si cu atentie la nevoile specifice ale micutilor.

Fiecare pachet de tabara include activitati variate, de la excursii in natura si ateliere creative, pana la jocuri interactive si momente educative captivante. Echipa noastra de instructori specializati este dedicata sa ofere copiilor o experienta sigura si distractiva, sub supravegherea constanta a personalului calificat.

Perioadele de acces la tabere sunt detaliate pentru fiecare pachet in parte, asigurandu-se ca fiecare copil va beneficia de experienta completa conform preferintelor si programului ales. Pregateste-te sa iti surprinzi copilul cu cea mai frumoasa aventura a verii! Rezerva acum si asigura-ti locul in tabara noastra pentru a crea amintiri de neuitat pentru micutul tau.

Pentru confortul si siguranta ta, platile pentru taberele noastre se efectueaza securizat prin 3D Secure, prin intermediul Netopia Payments. Astfel, poti fi sigur ca tranzactiile sunt protejate si confidențiale.

Tabere
Livada cu Povesti

Tabara :: 24 – 28 Iunie 2024

***

Tabere
Livada cu Povesti

Tabara :: 12 – 30 August 2024

Prezenta

Tabere
Livada cu Povesti

Tabara :: 02 – 06 Septembrie 2024

***

Tabere
Livada cu Povesti

Tabara :: 01 – 31 Iulie 2024

***

Tabere
Livada cu Povesti

Pachet tabara :: 24.Iun – 06.Sep 2024

***

error: Continut protejat !!