Termeni si conditii generale

Website-ul www.gallantique.ro este operat de catre GALLANTIQUE FLORAL DESIGN S.R.L. societate inregistrata la Oficiul Comertului cu numarul J23/785/2020 CIF 42272680, adresa Str. Ficusului Nr.2, Berceni, Ilfov, România

Prezentul document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.gallantique.ro. De asemenea, accesul pe website se va face sub autoritatea termenilor si conditiilor prezentate in acest document.
Utilizarea website-ului ca vizitator, inregistrarea ca utilizator si achizitionarea produselor din gama oferita pe website presupun implicit acceptarea tacita si fara rezerve a acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care reies din acestea.

Utilizarea website-ului se va face cu scopul de a vizualiza produsele si informatiile despre acestea si despre magazin, precum si de a crea un cont care sa serveasca la achizitionarea produselor dorite. Utilizarea website-ului in alte scopuri decât cele mentionate este interzisa.
GALLANTIQUE FLORAL DESIGN poate aduce in orice moment modificari asupra continutului website-ului www.gallantique.ro, modificari de structura si accesibilitate, poate sista furnizarea informatiilor de pe website, fara a necesita un acord prealabil si fara a acorda vreo notificare catre utilizatori sau catre terte persoane.
Prezentul document se completeaza cu dispozitiile prevazute de OUG nr.130/2000, Legea nr.296/2004, Legea nr.677/2001.

Produsele :

Produsele comercializate de GALLANTIQUE FLORAL DESIGN sunt produse noi. Acestea vor fi livrate in limita stocului disponibil. Daca stocul este insuficient, ne rezervam dreptul de a nu livra comenzile. Imaginile publicate pe website sunt cu titlu de (prezentare) exemplu , iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate (pot exista mici diferente de culoare, aspect). De asemenea nu oferim alte garantii, in afara de cele prevazute de legislatia in vigoare, in ceea ce priveste informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe website precum si potrivirea lor pentru un anumit scop.
Ordinul ANPC nr. 433/2009 privind unele masuri de informare a consumatorilor:
Deoarece dumneavoastra aveti posibilitatea de a va exprima parerea referitoare la bunurile si serviciile pe care le comercializam puteti suna la Protectia consumatorului, telefon TEL INFO – CONSUMATOR: 0800 080 999 linie telefonica cu apelare gratuita.

Date cu caracter personal :

Pentru a comanda produse de pe site-ul www.gallantique.ro trebuie sa va creati un cont de utilizator prin completarea formularului de inregistrare. Acest formular contine urmatoarele date cu caracter personal : nume, prenume, CNP (dupa caz), email, adresa, datele firmei(dupa caz), numar de telefon, parola. Prin oferirea acestor date ne dati consimtamântul pentru a le introduce in baza noastra de date, cu respectarea stricta a prevederilor legale referitoare la protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora. Aceste date sunt folosite pentru a va trimite materiale informative cu privire la produsele noastre.
Datele dumneavoastra personale pe care ni le furnizati sunt folosite doar de GALLANTIQUE FLORAL DESIGN si nu vor fi dezvaluite tertilor, exceptie fiind firma de curierat ce asigura livrarea coletului dumneavoastra.

Link-uri externe sau relatii cu site-uri terte:

Site-ul www.gallantique.ro utilizeaza link-uri si servicii de la furnizori externi, astfel utilizarea acestora implica acceptarea termenilor in vigoare puse la dispozitie mai jos:

Google, serviciul de monitorizare si blocare spam in cadrul formularelor de contact – termeni Google

Facebook, serviciul de chat, serviciul de share si publicare a recenziilor paginii de Facebook Gallantique Boutique – termeni Facebook

Calendly, serviciul de consiliere evenimente – termeni Calendly

Netopia, servicii de plata online cu cardul – termeni Netopia

VISA, servicii de plata cu cardul – termeni VISA

Mastercard, servicii de plata cu cardul – termeni Mastercard

Youtube, servicii de furnizare continut video in cadrul site-ului www.gallantique.rotermeni Youtube

Toate link-urile catre surse externe (eg: pagina de Presa) se supun termenilor si conditiilor site-ului la care fac referire. Gallantique Boutique nu stocheaza informatii dupa ce ati fost redirectionat catre acele site-uri.

error: Continut protejat !!